Εκκενώσεις Βόθρων

για όλη την Αθήνα & την Αττική !!!

Υπάρχει τρόπος να σηκωθείς για να πας τουαλέτα να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου και να μη χάσεις την καλύτερη σκηνή;;;;;  
Ενα πρόβλημα που έχουν όλοι λίγο πολύ αντιμετωπίσει ...  λύνεται πλέον επιτυχώς !!!
τουαλετα σε σινεμαΔιατίθεται πλέον εφαρμογή για το smartphone σας μέσω της οποίας δηλώνεται ποιό έργο βλέπετε με το που αρχίζει η προβολή και σας έρχεται μύνημα δόνησης την κατάλληλη στιγμή να βγείτε για τουαλέτα, χωρίς εγγυημένα να χάσετε κάποια αξιόλογη σκηνή μιας και η προτεινόμενη ώρα είναι αυτή που το ενδιαφέρον της ταινίας είναι αμελητέο σε σχέση με την υπόλοιπη διάρκεια !!!!!!  
Η εφαρμογή λέγεται Runpee και με μια τεράστια βάση δεδομένων όλων των ταινιών που κυκλοφορούν σας υπόσχεται ότι θα σας βγάλει για τουαλέτα την ιδανικότερη στιγμή έτσι ώστε να μη χάσετε κάποιο σημαντικό σημείο του έργου. Ενημερώνεστε έτσι για πόσα λεπτά μπορείτε να απουσιάσετε ''ασφαλώς'' και μάλιστα το application σας συνοδεύει στην τουαλέτα με έξτρα λειτουργίες φακού (για να βλέπετε στο σκοτάδι και για να μη σας πέσει τίποτα στη λεκάνη αποχέτευσης προφανώς), χρονομέτρου αλλά και συνοπτική περίληψη του τι ακριβώς χάνετε κατά την απουσία σας με υπότιτλους!!!!!!!!!!

Φαίνεται παράξενο και αστείο αλλά κι όμως συμβαίνει !!!!!!


Ο δημιουργός της εφαρμογής Νταν Φλόριο, την εμπνεύστηκε παρακολουθώντας την 3ωρη ταινία King Kong, όπου ''καθηλωμένος'' στο έργο παραλίγο να ''σκάσει'' για την σωματική του ανάγκη............
Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν, έχει  εγκατασταθεί σε πάνω από 1 εκατομμύρια κινητά θεατών και χρησιμοποιείται από 500.000 ενεργούς χρήστες που δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

 

πηγη http://www.newsbeast.gr